Toegang voor gebruikersgroep

De Staatssteun Navigator is een tool waarmee medewerkers van decentrale overheden zelf een casus kunnen onderzoeken wanneer er mogelijk sprake is van staatssteun.

De digitale tool is nog in ontwikkeling. Daarom is de toegang op dit moment nog beperkt tot leden van de gebruikersgroep. Leden van de gebruikersgroep kunnen gebruik maken van de Staatssteun Navigator, aanvullende vragen stellen via de helpdesk van KED en feedback geven aan de ontwikkelaars.

Omgekeerd kunnen de ontwikkelaars bij de introductie ook feedback en advies vragen aan de gebruikersgroep. Actieve deelname is geheel vrijblijvend.

Meld u aan voor de gebruikersgroep

N.B. De gebruikersgroep is op dit moment nog niet actief (07 11 2022). U kunt al wel een vooraanmelding doen. U ontvangt dan bericht wanneer de tool toegankelijk wordt voor de gebruikersgroep.

Lid worden van de gebruikersgroep is kosteloos voor medewerkers van decentrale overheden. Hierbij gelden dezelfde voorwaarden als voor de helpdesk van KED.

U kunt toegang voor de Staatssteun Navigator aanvragen door een mailtje te sturen naar B.Bos@europadecentraal.nl

Verzend uw mail a.u.b. vanaf een zakelijk emailadres van een bekende decentrale overheid. U ontvangt binnen enkele dagen bericht.